Terveysliikunnalla on iso merkitys kuntalaisten hyvinvointiin ja kuntatalouteen

Entisenä kilpaurheilijana ja pitkään urheilun järjestötoiminnassa vaikuttaneena olen näin lumisena talvena todella iloinen, kun kaikenikäiset kuntalaiset ovat löytäneet erinomaisessa kunnossa olevat hiihtoladut ja ulkoilureitit. Tätä ovat varmaan osin edistäneet korona ja sisäliikuntatilojen rajattu käyttö, mutta toivon sydämestäni, että asukkaat jatkavat näin innokkaasti koronan jälkeenkin reippailua raittiissa ulkoilmassa.

Erityisen tyytyväinen olen ollut, kun olen nähnyt lukuisten koulujen oppilaita sekä päiväkotien lapsia hiihtämässä ja ulkoilemassa lähiliikuntapaikkojen maastoissa.

Uskon ja toivon, että korona-aika avaa enemmän myös poliittisten päättäjien ja kaupungin virkamiesten näkemyksiä erilaisten sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen sekä erilaisten harrastuspaikkojen tarpeellisuudesta.

Jokainen liikuntaan ja erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin sijoitettu euro tulee yhteiskunnalle takaisin jopa kuusinkertaisena, kun kuntalaiset ovat terveempiä ja virkeämpiä.
Uskon, että jokainen liikuntaan ja harrastustoimintaan sijoitettu euro vähentää sosiaali- ja terveysmenoja merkittävästi.

Kalle Virtanen
Kuntavaaliehdokas (kok)
Everstiluutnantti evp.
Hämeenlinna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.