Johanna Sipola Kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi vuoden 2023 alusta – Uusi hallitus järjestäytyi

Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestö ry:n puheenjohtaja vuonna 2023 on Johanna Sipola. Sipola valittiin tehtävään järjestön syyskokouksessa 8.11.2022. Sipola toimii varavaltuutettuna ja Hämeenlinnan Kokoomuksen valtuustoryhmän jäsenenä. Sipola on Kiertokapula Oy:n hallituksen jäsen, kaupunkirakennelautakunnan varajäsen sekä varajäsen Kanta-Hämeen hyvinvointialueen elämänkaarilautakunnassa. Sipola on toiminut viime vuoden myös Etevan tarkastuslautakunnan puheenjohtajana. Päivätyössään Sipola toimii johtajana Keskuskauppakamarissa.

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi kokouksessaan 11.1.2023. Järjestön varapuheenjohtajaksi valittiin Merituuli Stenberg, sihteeriksi Raine Kervinen, taloudenhoitajaksi Teppo Hänninen sekä viestintävastaavaksi Leevi Vekka.

Lue hallituksen koko kokoonpano.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.