Kaupungin aloitettava mittavat irtisanomiset

Hämeenlinnan Kokoomusnuoret

Hämeenlinnan Kokoomusnuorten mielestä kaupungin päättäjien on ymmärrettävä kuntatalouden realiteetit ja aloitettava yt-neuvottelut kaupungin sekä kaupunkikonsernin yritysten henkilöstön kanssa.

– Lain takaama 5:n vuoden järjetön irtisanomissuoja liitoskuntien henkilöstölle päättyi vuoden vaihteessa ja näin ollen irtisanomiset ovat mahdollisia sekä erittäin toivottavia, kommentoi Hämeenlinnan Kokoomusnuorten tuore puheenjohtaja Oskari Perikangas.

Nuorten mukaan kaupungin henkilöstöstä voidaan karsia kolmesataa työpaikkaa samantien.

– Jos irtisanomisia saadaan aikaan muissakin kunnissa on sen onnistuttava myös Hämeenlinnassa. Kaupungin päättäjien on ymmärrettävä, että vaikeina aikoina tarvitaan vaikeita päätöksiä ja ryhdyttävä karsimaan henkilöstön määrää sekä laatimaan leikkauslistoja, jatkaa Perikangas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.