Kansanedustaja Timo Heinonen toivoo toimivaa yhteistyötä – ”Suomalainen työ laitettava kaiken edelle”

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen puhui vapunpäivänä Hämeenlinnan torilla. Heinonen painotti puheessaan seuraavan hallituksen ensisijaista vastuuta taloudesta ja sitä kautta hyvinvointiyhteiskunnan pelastamisesta. Talouden kuntoonlaittamisessa keskiössä tulee olla suomalaisen työn ja yrittäjyyden.

-Emme voi jättää tuleville sukupolville perinnöksi velkataakkaa ja rapistuvaa hyvinvointiyhteiskuntaa. Nyt on katsottava eteenpäin ja myönnettävä tehdyt virheet. Tulevaisuuden Suomea rakennetaan työllä ja määrätietoisilla uudistuksilla, Heinonen totesi puheessaan.

Heinosen mukaan kaikkia tulevia päätöksiä on peilattava työn kautta. Hän muistutti puheessaan siitä, että Suomi on rakennettu kovalla työllä, sitkeydellä ja periksiantamattomuudella. Näitä ominaisuuksia hän odottaa myös tulevalta hallitukselta.

-Seuraavalta hallitukselta odotetaan mittavia toimenpiteitä. Oman edun kalastelun sijaan on keskityttävä kansakunnan etuun. Suomi ei nouse verottamalla, mutta ei myöskään pelkästään leikkaamalla. Tarvitsemme uudistuksia, joilla päivitämme yhteiskunnan 2020-luvulle.

Kansanedustaja toivoi, että yhteistyö niin työmarkkinajärjestöjen kuin puolueidenkin välillä löytyisi.

– Jos ajattelisimme vain puolueen kannatuslukuja ja gallupeja niin oppositioon kannattaisi mennä omatoimisesta, mutta me ajattelemme aina maamme parasta ja siksi olemme valmiita myös vaikeina aikoina kantamaan vastuuta ja pyrkimään hallitukseen. Emme pelkää siis vastuunkantoa nytkään.

-Suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on kaikkien ponnistelujen arvoinen. Tulevaisuus on meidän ja me määritämme sen työllämme, Heinonen muistutti puheen lopuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.