Hämeenlinnan luottamuspaikkaneuvottelu käyntiin

Kokoomus johtaa rivakasti eteneviä neuvotteluja

”Neuvottelut aloitettiin kaikkien puolueiden kesken 19.4 keskiviikkona ja työtahti on tiivis. Tavoite on että neuvottelut saadaan pääosin päätökseen 8. toukokuuta mennessä”, toteaa neuvottelujen vetäjänä toimiva Hämeenlinnan Kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu Jenna Kankaanpää.

”Neuvotteluissa edetään systemaattisesti vaalituloksen pohjalta niin että kaikkien ryhmien ääni tulee kuulluksi. Äänestäjien tahtotilan pitää näkyä myös luottamuspaikkajaossa”, jatkaa Kankaanpää.

Uusi Hämeenlinna – organisaatio on se johon uudet luottamushenkilöt nimetään. Valtuusto ja koko uusi kaupunkiorganisaatio aloittaa kauden alussa strategiatyön ja valtuustosopimus on tarkoitus olla polittiista työskentelyä suuntaava visiopaperi. ”Etsitään ne näkökulmat joista olemme samaa mieltä ja joihin yhteinen työskentely sitoutuu. Tätä työstämme paikkajaon jälkeen kesän aikana”, ilmoittaa Jenna Kankaanpää.

Neuvottelut jatkuvat sunnuntaina jatkuen tiiviisti vappuun asti. ”Tehdään yhdessä Hämeenlinnasta vielä parempi ja innostavampi paikka asua ja elää”, päättää Kankaanpää.

Lisätietoja antaa
Jenna Kankaanpää
jenna.kankaanpaa@gmail.com
044-9964728

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.