Hämeenlinnan Kokoomus: Kaupungin panostettava myös pitäjien tiestöön!

Hämeenlinnan Kokoomus vaatii panostuksia myös Hämeenlinnan maaseutualueiden, niin sanottujen pitäjien, tiestöön. Maanantaina pidetty Hämeenlinnan Kokoomuksen vuosikokous haluaa, että kaupunki panostaa teihin tasapuolisesti koko kaupungin alueella.

Hämeenlinnan kaupungin tieomaisuuden korjausvelka on noin 30 miljoonaa euroa. Korjausvelan huolestuttava tilanne näkyy erityisesti maaseutualueilla, joissa tiestön kunto on osittain jo kriittinen.

-Kaupunki varaa vuosittain budjetistaan resursseja infran korjausvelan kattamiseksi. Me kokoomuksessa pidämme tärkeänä, että nuo resurssit jakautuvat tasaisesti koko kaupungin alueelle, ei vain kantakaupunkiin, sanoo Hämeenlinnan Kokoomuksen puheenjohtaja Jenna Kankaanpää.

-Maaseutualueiden elinvoimaisuuden kannalta on oleellista, että Hämeenlinna panostaa kaikkiin kaupunginosiin. Tulevaisuuden Hämeenlinnaa ei rakenneta ainoastaan kanta- Hämeenlinnan varaan, Kankaanpää jatkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.